Nina Schein Recruitment Tech Event

Nina Schein, Head of Recruitment & Employer Branding bij Hudson’s Bay, vertelt tijdens haar breakout-sessie op het Recruitment Tech Event 2018 op 22 november meer over het gebruik van video in recruitment.

Efficiënt

Nina Schein is groot voorstander van het gebruik van video in het recruitmentproces. Om jezelf als werkgever te onderscheiden, moet je werkzoekenden verleiden met meer dan alleen tekst. “Of het gebruikt wordt om de employer brand te versterken of om kandidaten te interviewen, het maakt het recruitmentproces erg efficiënt. Met Flipbase hebben we elke kandidaat een duidelijk beeld kunnen geven  wat voor bedrijf we zijn en nog beter, wie hun toekomstige collega gaat worden”, legt ze uit, niemand kan de cultuur van een organisatie namelijk beter overbrengen dan de eigen werknemers.

1800 mensen aangenomen

Toch durven nog niet alle organisaties deze stap aan, wat volgens Nina Schein een gemiste kans is. “Als je nog huiverig bent voor video binnen recruitment moet je de sessie bijwonen. Ik heb bij Hudson’s Bay 1800 mensen aangenomen via video en nu laat ik deze mensen aan kandidaten vertellen waarom ze bij ons moeten komen werken”, licht ze een tipje van de sluier op. Tijdens het Recruitment Tech Event 2018 staat ze uitgebreid stil bij de resultaten.

Uitdaging

Video kan dus net het verschil maken in de krappe arbeidsmarkt. “Ik zit midden in de uitdaging high-volume recruitment in een krappe markt. Ik heb 2 recruiters die zich bezig houden met de winkel-werving. Ik werk samen met Randstad als we nieuwe winkels openen om de high-volume proces goed te stroomlijnen”, aldus Nina Schein, die tijdens haar sessie gaat vertellen waarom zelfgemaakte video-content zo belangrijk is, hoe je video toepast in je arbeidsmarktcommunicatie en wat de resultaten zijn. Meld je dus snel aan om deze sessie op 22 november niet te missen.

Over Nina Schein

Nina is verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces van (fashion) retail talent. Zij ontwikkelt en implementeert recruitment en employer branding strategieën met als doel om een unieke bedrijfscultuur te creëren.

Meld je aan

Ga voor meer informatie, het programma en om je aan te melden naar de event site.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER