Tijdens TruAmsterdam 2018 sprak Recruitment Tech TV met Laura Starreveld, Marketing Manager bij Textkernel. Zij vertelt meer over de relatie tussen marketing en recruitment.

A match made in heaven?

In Amsterdam leidde Starreveld de sessie ‘Recruitment & Marketing, a match made in heaven?’. “De track ging goed. Ik was erg benieuwd of recruiters denken dat recruitment en marketing écht een match made in heaven kan zijn en hoe ze hier precies naar kijken.”

Tech

Volgens Starreveld kan tech een grote rol spelen in het bereiken van die zogenoemde hemel. “Je ziet allemaal nieuwe technologieën en tools uit de grond schieten. Niet alleen in marketing, maar ook in recruitment. Zoals tools die je helpen teksten te analyseren, of tools die laten zien wat kandidaten op je website doen. Dat kan zeker inzicht geven in wie je als recruiter moet targetten.”

Verder gaat Starreveld in op de trends die ze spot en hoe ze de toekomst van recruitment voor zich ziet:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER