Video wordt ook in recruitment steeds belangrijker. In deze nieuwe aflevering van Tech Topics vertelt Martijn Adema, Online Consultant bij RecruitNow (voorheen Minescape), meer over het inzetten van video in je recruitmentproces.

Videorecruitment

Adema geeft enkele redenen waarom het goed is om snel met videorecruitment te beginnen. Zo wordt onder andere het bereik flink vergroot. “Een video deelt heel erg makkelijk op Facebook of YouTube en het is ook nog eens goed voor je online vindbaarheid. Met video kan je tevens meer beleving creëren dan met tekst.” Verder gaat hij in op het opbouwen van een band via je video’s, het opzetten van een strategie en het meten van resultaten.

Over Tech Topics

Tech Topics is een rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie. In de vorige aflevering stond David den Besten namens Minescape stil bij conversie-optimalisatie.

Minescape

Minescape, partner van Recruitment Tech, levert diensten op het gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Hun expertise is online wervingscampagnes opzetten. Het brede aanbod omvangt het ontwikkelen van een ‘werken bij site’ tot het optimaliseren van de marketingcampagnes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER