Op HR Tech World congress, dat eind oktober 2017 plaatsvond in Amsterdam, sprak Recruitment Tech TV met de sales director van RoboRecruiter; Martyn Redstone. RoboRecruiter is een van de grootste Chatbot platforms en maakt real-time communicatie tussen kandidaten, recruiters en werkgevers mogelijk. Hierdoor kan er sneller een goede keuze worden gemaakt voor de meest geschikte kandidaat voor de openstaande functie.

Over RoboRecruiter

RoboRecruiter maakt gebruik van SMS, Facebook Messenger, Line, Twitter of Slack om direct met de kandidaten in contact te komen. Het recruitment proces wordt hierdoor aanzienlijk versneld. Ook kunnen recruiters real-time op de hoogte blijven of kandidaten nog beschikbaar zijn voor de functie.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Robot Vera, Xor en TalentSwot. De komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter Pocket Recruiter.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER