Heeft u een vacature? Bereik met het e-recruitment platform Gotomyjob.com de juiste kandidaten en bespaar direct tijd & geld! Lees over de recruitment tooling van Adver-Online die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van Adver-Online

Omschrijving van de tooling

Gotomyjob.com, de online oplossing die toegang geeft tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment. Het e-recruitment platform brengt de beste recruitmentkanalen in kaart zodat zelf een beslissing gemaakt kan worden over de in te zetten media. Gotomyjob.com helpt met campagnesuggesties de meest relevante te selecteren om voor elke type vacature op een slimme, snelle en efficiënte manier zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken. Daarbij wordt direct een voorspelling getoond van het succes van de vacatureplaatsing. Denk aan het verwacht aantal views, clicks, kandidaten en interviews. Zo kunnen organisaties het recruitmentbudget op de juiste manier inzetten en de recruitmentcampagne sturen op een goed renderende ROI. Alhoewel het data-gedreven platform gebouwd is met complexe en slimme kunstmatige intelligentie, is Gotomyjob.com een eenvoudig te gebruiken product om succesvol kwalitatief talent aan te trekken.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Gotomyjob.com vereenvoudigd en automatiseerd het proces om vacatures te verspreiden op de meest relevante mediakanalen. Daarnaast profiteren organisaties van de volgende voordelen:

  • Zichtbaarheid van vacature(s) vergroten en verbeteren om kwalitatieve kandidaten te vinden.
  • Profiteren van inkoopvoordeel én extra korting bij selectie van drie of meer kanalen.
  • Geen tijd kwijt zijn aan prijsonderhandelingen en het afsluiten van afzonderlijke contracten.
  • Snellere, betere en datadriven recruitment beslissingen maken met behulp van suggesties & voorspellingen.
  • Organisaties genieten van gemak, doordat de vacatureplaatsing geheel uit handen wordt genomen.
  • Inzicht verkrijgen in de mogelijkheden van recruitment marketing. Van vacaturesites, community’s en niche websites tot aan social media kanalen en Google producten. Allemaal te vinden binnen één platform.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

2017 staat in teken van het digitaliseren van recruitment, data en slim omgaan met budgetten. Het vernieuwende e-recruitment platform is de oplossing die deze aspecten effectief samenbrengt in één tooling. Gotomyjob.com levert direct waarde door het recruiters niet alleen makkelijker te maken maar hen het werk ook beter te laten uitvoeren door suggesties en voorspellingen. Gotomyjob.com maakt de volgende stap richting predictive hiring!

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER