Donderdag 20 oktober werd Recruitz.io verrast met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tijdens de Nominatietour kwam initiatiefnemer Martijn Hemminga langs in Amsterdam om de nominatie te overhandigen. Bekijk het interview met Jelmer Zuidema van Recruitz.io.

Genomineerd in categorie ‘Best tooling’

Recruitz.io is genomineerd in de categorie ‘Best tooling’. Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd vacature marketing platform (artificial intelligence) dat organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren.

Jelmer Zuidema van Recruitz.io trots op nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016
Jelmer Zuidema van Recruitz.io trots op nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016

Breng jouw stem uit

Je kan tot en met 10 november 2016 17.00 uur jouw stem uitbrengen op Recruitz.io in de publieksjurering.

Over de Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 zijn de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie en worden 24 november 2016 voor de tweede maal uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER