Altijd de juiste sollicitanten voor je vacatures? 5 tips voor succesvol recruitment

De wereld van recruitment verandert in rap tempo. Via bots en artificial intelligence wordt steeds meer geautomatiseerd als het gaat om werving en selectie. Tijdens het Recruitment Tech Event op donderdag 24 november a.s. ontdek je de technologie die recruitment van corporates en werkgevers kan optimaliseren. Tijdens de 4 plenaire keynotes, 18 breakouts en de vele demo’s. Een aantal van deze demo’s worden tijdens het Recruitment Tech Event voor het eerst getoond aan het publiek.

Gericht geautomatiseerd posten via InGoedebanen.nl

InGoedeBanen.nl maakt op dit moment de overgang van traditionele multiposting naar gerichte posting op basis van businessrules. Door technieken van externe leveranciers te combineren met data uit de eigen applicatie, ontstaat de mogelijkheid om vacatures volledig geautomatiseerd te posten op basis van vooraf opgestelde businessrules. In de nabije toekomst wordt daar de koppeling met historische data aan toegevoegd zodat vacatures worden gepost naar de jobboards die de meeste of de beste kandidaten opleveren. Tijdens het Recruitment Tech Event kun je op de stand van InGoedeBanen.nl zien hoe gerichte posting met businessrules werkt.

Full suite Recruitment Automation software van MrWork

Full suite Recruitment Automation software van MrWorkTijdens het Recruitment Tech Event 2016 komt MrWork met een baanbrekende combinatie van nieuwe features voor het compleet automatiseren van de candidate journey. MrWork combineert Social Recruitment, Search en Programmatic display advertising in 1 systeem. Met deze software kan de klant vanaf nu haar volledige employer branding-, doelgroep- of vacature campagnes zelf vormgeven, monitoren en analyseren. Bezoek MrWork tijdens het Recruitment Tech Event voor een demonstratie.

Appical lanceert speciale onboarding app voor managers

In december 2016 breidt Appical haar platform uit met een speciale app voor managers. Via deze app kun je op elk moment de voortgang van jouw nieuwe collega’s zien, hen herinneren aan taken en ze kudo’s geven tijdens hun onboarding traject. Tijdens het Recruitment Tech Event kun je als eerste een sneak preview van de managers app bekijken op de stand van Appical.

HROffice lanceert HR applicatie-platform ‘HR Appstore’

HROffice lanceert HR applicatie-platform ‘HR Appstore’Tijdens het Recruitment Tech Event kunnen bezoekers kennismaken met de HR Appstore van HROffice: hét applicatie-platform waarin meerdere aanbieders van HR-technologie onder één dak samenwerken. Met de HR Appstore krijgt de HR-professional toegang tot een alsmaar groeiend aanbod van HR diensten en producten: van recruitmentoplossingen, opleidingen en selectie-technologie tot aan onboarding apps en juridische dienstverlening. Met één account ben je via het centrale dashboard op de hoogte van de resultaten en taken uit onderliggende applicaties en houdt u overzicht over de verschillende HR processen. Kom langs op de stand van HROffice en ervaar het gemak de van HR Appstore.

Laat je informeren en inspireren

Naast bovenstaande primeurs worden er nog veel meer innovaties getoond en kun je met gebruikers en ontwikkelaars in gesprek. Tussen de plenaire sessies en breakouts door is er voldoende tijd om te ontdekken welke technologieën het recruitmentvak gaan optimaliseren en veranderen. En tijdens de pitches voor de Recruitment Tech Awards 2016 kun je drie innovatieve tools leren kennen waarvan de vakjury onder de indruk is. Kijk voor meer informatie en om je eigen breakout-programma samen te stellen op de website: www.recruitmenttech.nl/event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER