Recruitee integreert vier producten in één: employer branding, promotie van vacatures, talent sourcing en kandidaten tracking. Lees over de recruitment tooling van Recruitee die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2016.

Recruitment tooling van Recruitee

Omschrijving van de tooling

Recruitee staat ervoor om de recruitment industrie fundamenteel te veranderen en te innoveren. De huidige manier waarop bedrijven hun teams groeien is vaak niet efficiënt en georganiseerd. In plaats van dat recruitment wordt beheerd door de HR afdeling, zou dit door de specifieke teams beheerd moeten worden om te zorgen dat de juiste culturele fit en expertise het team binnenkomt. Teams zouden meer als meer als cellen zichzelf moeten vermenigvuldigen om te groeien.

Met Recruitee wordt je hele team aangemoedigd om aan de groei van het team bij te dragen. Van employer branding tot het promoten van vacatures, talent sourcing en kandidaten beheer, alle teamleden kunnen samenwerken aan het wervingsproces. Bedrijven besparen tijd, geld en krijgen de controle om de beste mensen te recruiten voor hun teams.

RecruitingTools heeft Recruitee “Beste Applicant Tracking System van 2015” genoemd. Recruitee is gegroeid tot de industriestandaard voor snelgroeiende kleine en middelgrote ondernemingen over de hele wereld met klanten zoals Vice, Usabilla, en Vlisco.

Recruitee_hiring_software_-_Sourcing_extension

Wat levert gebruik van de tooling op?

  • Een toonaangevende employer brand met verbluffende carrière sites – mobiel-vriendelijk en geïntegreerd met social media.
  • Geweldige kandidaten ervaring met prachtige carrière sites, overzichtelijke online applicatie formulieren en e-mail automatisering.
  • Bereik kandidaten met 200 + gratis en betaalde banensites geïntegreerd met Recruitee. Korting op vacatures tot 30%.
  • Chrome-extensies en Firefox-extensie om passief talent te importeren van websites in Recruitee.
  • Een toegewijd team dat sterk gericht is op user experience: intuïtief interface met een setup-tijd van minder dan 15 seconden.
  • API en job widget beschikbaar om vacatures op je eigen website te laten zien.
  • Gratis demo-account beschikbaar. Low-cost maandelijkse vergoeding.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

De beste teams worden samen gebouwd, niet alleen door de oprichters of HR. Wij zijn voortdurend gericht op het innoveren van de manier waarop bedrijven nieuw personeel werven. Wij bieden recruitment software aan om teams te helpen beter te recruiten. De Recruitment Tech Award zou een grote validatie zijn van onze missie om samen de beste teams te bouwen, en zou ons enorm helpen nog betere teams te creëren.

Ook kans maken op een Recruitment Tech Award 2016?

Maak ook kans op een Recruitment Tech Award en stuur uiterlijk 15 september 2016 17.00 uur jouw case of tooling in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Inzenden Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER