Fotoreportage: herbeleef het Recruitment Tech Event 2015

Herbeleef de eerste editie van het Recruitment Tech Event aan de hand van tientalle foto’s die fotograaf Annemarie Bouwman op 26 november 2015 schoot in DeFabrique. Van de plenaire sprekers tot het netwerken op de Expo&Demo-vloer.

#rte15 in foto’s

Bekijk hieronder de eerste 6 foto’s of bekijk direct alle foto’s van het Recruitment Tech Event 2015.

Bekijk alle foto’s van het Recruitment Tech Event 2015.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER