225 stemmen uitgebracht voor Recruitment Tech Awards in eerste week

In de eerste week dat het publiek zich mag uitspreken wie van de 6 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards mag winnen, zijn er meer dan 225 stemmen uitgebracht. Tot en met 12 november kan iedereen zijn stem uitbrengen op de website van de Recruitment Tech Awards.

6 genomineerden

De vakjury heeft 6 inzendingen genomineerd uit alle inzendingen. De genomineerden in de categorie ‘Best tooling’ zijn:

  • Cloudwatch – ‘Talent Management Intelligence’
  • Connexys – ‘Talent Marketing Activity Manager’
  • Recrout – ‘Recrout’

De genomineerden in de categorie ‘Best case’ zijn:

  • ABN AMRO – ‘IT’ers werven met insights, marketing & data’
  • CAK – ‘Geïntegreerd online assessment Klant Contact Center’
  • Liander – ‘Verbind je met Liander (quiz)’

Stem tot en met 12 november

Tot en met 12 november 2015 is het aan de publieksjury om hun favoriete tool en case te kiezen. Iedereen kan een keer zijn stem uitbrengen. Wanneer je wilt stemmen ontvang je direct per sms een stemcode om jouw keuze te kunnen maken. Heb je al een stemcode per sms ontvangen en nog niet gestemd, dan kun je hiervoor de link in jouw e-mail gebruiken om jouw stem uit te brengen.

Op donderdag 26 november 2015 worden de Recruitment Tech Awards 2015 uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event 2015 in Utrecht.

Video genomineerden

De Recruitment Tech Awards 2015 worden mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER