Leergang Strategisch Recruitment

  133 keer gelezen

  Datum : 17 & 18 mei en 31 mei & 1 juni 2021
  Startijd : 09:00
  Eindtijd : 16:00
  Organisator : Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  Plaats : Rotterdam

  In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

  Dé strategische recruitmentopleiding

  Maandag 17 mei 2021 gaat de zesde Leergang Strategisch Recruitment van start. Deze opleiding van 2×2 dagen heeft als doel om van vakprofessional te gaan naar sterke gesprekspartner en beïnvloeder voor het management. Naast het beheersen van basisvaardigheden, gaan wij in deze strategische recruitmentopleiding in op de actuele ontwikkelingen van het vak en een stapje verder als het gaat om Tech, KPI’s, strategie, planning en beïnvloeden. Je leert alles om alvast invloed uit te oefenen om als senior, lead of manager gewenst advies te geven. Deze recruitmentopleiding is voor professionals met meerdere jaren praktijkervaring en minimaal 250 hires, werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager.

  Een nieuwe aanpak

  In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat wij ook met jou een moderne intake houden en jouw ervaring, visie en motivatie meenemen om deel te nemen aan de opleiding en opdat we een minimaal niveau van vakvolwassen deelnemers garanderen. Jouw visie op het vak en de manier hoe jij dat over de bühne brengt, is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Maar ook de beheersing van basisdata, doelgroepkennis en het invullen van de candidate journey. Bij de start, tussendoor en bij het einde van de opleiding. Hoe presenteer jij jouw recruitmentvisie als vakvolwassen recruiter, leadrecruiter, HR professionals of (toekomstig) recruitment manager?

  Dit doen we:

  • Maximaal 16 personen
  • In 2 keer 2 dagen (incl. twee overnachtingen)
  • Veel interactie, oefeningen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
  • Ontspannen, lerend van elkaar met humor en hoog niveau kennisoverdracht

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Leergang Strategisch Recruitment.

  Locatie

  Het Industriegebouw Rotterdam
  Goudsesingel 52-214
  3011 KD Rotterdam

  1,5 meter sessies

  De Tweedaagse Sourcing & Search zal plaatsvinden in 1,5 meter sessies in Het Industriegebouw Rotterdam. Wij hebben hier een gloednieuwe trainingsruimte speciaal hierop ingericht. In deze ruimte kunnen wij de 1,5 meter afstand garanderen en hebben we de RIVM maatregelen doorgevoerd.

  Blijf op de hoogte met de e-mail update

  Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


   Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

  DELEN

  LAAT EEN REACTIE ACHTER