Textkernel

Textkernel

Textkernel is specialist en internationaal marktleider in Artificial Intelligence, Machine Learning en semantische technologie voor het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Bied een mobielvriendelijk sollicitatieproces en verbeter de candidate experience radicaal met behulp van onze “Apply with”-widget. Tegelijkertijd creëer je met Extract!, onze geavanceerde, meertalige cv-parser, automatisch een gestructureerde en eenvoudig doorzoekbare database. Met onze tools voor semantisch zoeken en matchen, Search! en Match!, vind je vervolgens eenvoudig de kandidaten die je zoekt, in je eigen en externe databases. Maak ook gebruik van data over de arbeidsmarkt: Jobfeed, onze Big Data-tool voor de arbeidsmarkt, is een waardevolle informatiebron, analysemiddel en acquisitietool.

Onze producten kunnen in elk ATS, CRM en HR-softwaresysteem worden geïntegreerd.
Meer weten? Kom langs op onze stand tijdens Demo_Day!

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2019 kan je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Textkernel:

Vind met één klik de beste kandidaten

CV-parser Extract! creëert automatisch een waardevolle, doorzoekbare kandidatendatabase. Maar hoe vind je in die berg data nu snel de beste kandidaten voor die ene vacature? Dat kan met onze semantische zoektool Search!

Kennis van Boolean Search is niet meer nodig. Met semantisch zoeken – vinden wat je zoekt, niet alleen wat je intypt – vind je altijd de beste kandidaten, in je eigen en externe databases.

Ook laten we je zien hoe je met de “Apply with”-widget een mobiel vriendelijk one click-sollicitatieproces aanbiedt en de conversie op je site verhoogt.

Match kandidaten en vacatures sneller

Versnel de match tussen kandidaten aan vacatures. Onze semantische matchingtechnologie zet cv’s en vacatures automatisch om in een geavanceerde zoekopdracht. Zo kun je met slechts één klik een shortlist van geschikte kandidaten vacature oproepen. De matching is volledig transparant en kan altijd worden aangepast in de gebruiksvriendelijke interface.

Kandidaat geplaatst? Je matcht vervolgens eenvoudig de overige kandidaten aan vacatures in de database, of via Jobfeed, aan alle openstaande vacatures in de markt.

Dé tool voor leads en arbeidsmarktanalys

Genereer leads, weet wat je prospects, klanten en concurrenten doen, krijg inzicht in trends in de arbeidsmarkt en bemiddel al je kandidaten. Dat kan met Jobfeed, Textkernel’s Big Data tool voor vacatures, die dagelijks geautomatiseerd het internet doorzoekt en miljoenen online vacatures verzamelt, analyseert, categoriseert. De bruikbare data wordt getoond in een gebruiksvriendelijke webapplicatie.

Jobfeed is een onmisbare tool voor iedere hr-professional.

Spreker