Tangram

PROFIEL

De recruitmentsoftware van Tangram combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en communicatie in één krachtig pakket.

Tangram levert software voor recruitment, mobiliteit en reorganisatie. De recruitmentsoftware van Tangram combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en communicatie in één krachtig pakket. De software is standaard zeer compleet en daarom uitermate geschikt voor organisaties die direct aan de slag willen met een goede oplossing. Speciaal voor jou als mobiliteitsadviseur biedt Tangram een krachtig cliëntvolgsysteem. Deze oplossing ondersteunt het begeleiden van medewerkers in loopbaantrajecten naar ander werk binnen en buiten je organisatie. Wij nodigen bureaus en corporates uit kennis te maken met onze standaard zeer complete oplossingen.

FACTS

Opgericht in: 1990
Oprichtingsland: Nederland
Aantal medewerkers in Benelux: 1 – 10
Klanttype(n): Corporate, WS-bureau

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Deze leverancier heeft nog geen of onvoldoende beoordelingen in de Recruitment Tech Survey.

Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker