Intelligence Group

Intelligence GroupIntelligence Group is dé specialist in arbeidsmarktdata. Sinds 2003 verzamelen en analyseren wij arbeidsmarktdata onder de Europese beroepsbevolking  en met die data bedienen wij, via innovatieve tools en uitgebreide rapporten, zowel corporate recruitment als intermediairs. Dagelijks werken wij aan een transparantere arbeidsmarkt en brengen wij vraag en aanbod dichterbij elkaar met data. Wij zijn daarmee marktleider op dit specifieke gebied en weten als geen ander wat uw doelgroep wilt, waar zij zich begeven en wat de pullfactoren zijn.

intelligence-group.nl


Demo: Giant! geeft antwoord op al uw recruitmentvragen

“Data zijn pas echt leuk als je er ook iets mee kunt!” Er zijn veel data beschikbaar over de arbeidsmarkt maar wat kun je er nu precies mee? In deze breakout zal Intelligence Group als arbeidsmarktdataleverancier meer inzicht geven in hoe externe arbeidsmarktdata kan worden omgezet in waardevolle informatie en concrete handvatten.

Spreker Inge Vuik, Business Development Manager

Inge haar ervaring als analist/marktonderzoeker past zij dagelijks toe om uiteenlopende organisaties en branches, met behulp van data-analyses, workshops en presentaties, te adviseren op het gebied van arbeidsmarkt, recruitment, employability en organisatie-ontwikkeling.