Nog 1 week super early bird voor Recruitment Tech Case_Day op 3 november

Donderdag 3 november geven meer dan 10 verschillende organisaties een kijkje in hun recruitmentkeuken als het gaat om de inzet van recruitmentsoftware. Tijdens het hybride live event Recruitment Tech Case kun je je een hele dag laten inspireren door andere recruiters in Pathé Leidsche Rijn of vanuit huis of kantoor. Tot en met dinsdag 26 juli profiteer je nog van maximaal 51% super early korting op een offline of online ticket.

Geen experts en guru’s

Tijdens Case_Day spreken geen experts en guru’s. Je treft alleen collegarecruiters aan die laten zien hoe ze software inzetten in hun recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Waarbij ze successen delen, maar zeker ook zaken waar ze tegenaan zijn gelopen. Host Annemarie van Campen leidt deze dag in goede banen. Welke cases je kunt gaan bekijken, maken we vanaf augustus bekend. Daarnaast worden de Recruitment Tech Awards 2022 uitgereikt.

Meld je aan voor Case_Day met korting

Offline of online

Case_Day is helemaal opgezet als een hybride live event. Je kunt het event bijwonen in Utrecht of het volgen vanaf thuis of kantoor. En mocht onverhoopt corona roet in het eten gooien, dan wordt het een 100% online event. Deelnemers die een offline ticket hebben, krijgen dan een deel van hun ticketgeld teruggestort.

Meld je aan met very early bird korting

Tot en met 26 juli profiteer je van maar liefst 51% korting op een offline ticket en 46% korting op een online ticket. Meld je direct aan via deze link.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER