12 succesfactoren voor digitale transformatie in detachering, recruitment en uitzenden

Wist jij dat meer dan 30% van alle digitale transformatieprojecten mislukt? En dus lang niet zoveel oplevert dan tevoren werd verwacht. Zorg dat dit jou niet overkomt! Met de 12 tips uit deze tipsheet van Byner krijg je advies van experts voor een succesvolle digitale transformatie in staffing & recruitment.

Topprioriteit

In deze markt van hevige concurrentie en grote schaarste aan talent heeft digitale transformatie topprioriteit, ook voor organisaties in detachering, recruitment en uitzenden. Talent zit in de driver’s seat en de verwachtingen zijn hooggespannen. Veel bedrijven gaan dan ook op zoek naar slimme, innovatieve oplossingen om het verschil te maken in de markt. Logisch, want technologie helpt je om sneller, effectiever en aantrekkelijker te zijn dan de concurrent. Én om talent te verrassen met een nóg betere candidate en talent journey.

Hoe vind je voor jouw specifieke organisatie de juiste oplossing?

Download tipsheet Digitale Transformatie in Staffing

In deze tipsheet van Byner vind je 12 adviezen van experts voor een succesvolle digitale transformatie in staffing & recruitment.

Met eye-openers over:

  • Het ideale IT-landschap
  • De selectie van technologie
  • De keuze van partners
  • De implementatie
  • Visie op de toekomst
Naam*
Akkoord*

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER