Zomeractie: bestel de Recruitment Tech Survey en Landscape 2022 met korting

Laad jezelf op tijdens de vakantie met de laatste cijfers en trends op het gebied van recruitmenttechnologie in Nederland. Tot en met 26 augustus bestel je de hard copies van de Recruitment Tech Survey 2022 en de Recruitment Tech Landscape 2022 II met combikorting in de zomeractie.

Recruitment Tech Survey 2022

Recruitment Tech Survey 2022In de Recruitment Tech Survey 2022 is onder 249 recruiters, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessionals onderzocht welke ervaringen zij hebben met hun leveranciers, welke recruitmenttooling zij gebruiken en in welke zij gaan investeren in 2022. Ook vind je er de RT35 terug, hete overzicht met de 35 leveranciers van recruitmenttechnologie met de hoogste waardering volgens de gebruikers. De tweede editie van dit jaarlijks onderzoek telt 56 pagina’s. De Survey 2022 kun je gratis downloaden of koop een gedrukt exemplaar met zomerkorting los of in combinatie met de Recruitment Tech Landscape kopen in de shop.

Recruitment Tech Landscape 2022 II

Recruitment Tech Landscape 2022 IIMet de Benelux Recruitment Tech Landscape schept Recruitmenttech.nl al jaren een overzichtelijk beeld van de markt van recruitmentsoftware. Alle bedrijven op het overzicht hebben een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux. Aan het format is niets veranderd en staat het recruitmentproces in zes fases centraal: Setup, Recruit, Select, Hire, Evaluate en de overkoepelende fase Manage. Deze fases zijn vervolgens weer onderverdeeld in verschillende categorieën. De Landscape 2022 II kun je gratis downloaden of koop een gedrukt exemplaar op A2-formaat in combinatie met de Recruitment Tech Landscape in de shop.

Ga naar Recruitmenttech.shop >

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER