RecFest 2022 was het grootste festival voor recruiters wereldwijd. Tijdens het uitverkochte evenement stonden honderden inspirerende sprekers, waaronder George LaRocque, Torin Ellis, Chris Long en Yasar Ahmad, op de podia van Knebworth Park. Dit waren de hoogtepunten van het uitverkochte festival in Stevenage

Van Oost-Londen naar Stevenage

De geschiedenis van het grootste recruitmentgerelateerde festival ter wereld gaat terug tot 2014, toen RecFest voor het eerst werd georganiseerd in een kunststudio in Londen, met een paar honderd bezoekers. Het was bedoeld om de barrières van beige vergaderzalen en beige pakken te doorbreken tot een teenslipper-paradijs in een hypermodern evenement gewijd aan toekomstgericht denken.

In 2022 kwam RecFest naar Knebworth Park, gelegen aan de rand van Stevenage.

Vervolgens werd RecFest georganiseerd op de Theems, in de iconische Borough Market in Londen en in Margate. Elk jaar trekt het evenement meer bezoekers dan het jaar ervoor. In 2022 kwam RecFest naar Knebworth Park, gelegen aan de rand van Stevenage. De plaats boven Londen die bekend staat om het grootbrengen van de Formule 1-legende Lewis Hamilton… en niet veel meer.

Honderden inspirerende sprekers

Het evenement was volledig uitverkocht. In totaal liepen ongeveer 3500 mensen langs verschillende leveranciers van wervingssoftware. Ondertussen waren er op verschillende podia een aantal van de meest inspirerende sprekers uit de branche aanwezig. Variërend van voormalig Olympisch-kampioen Rebecca Adlington tot inspirerende DEI-spreker Torin Ellis. En van de bekende recruitmenttechnologie-expert George LaRocque van WorkTech tot Yasar Ahmad, HelloFresh’s Global VP of Talent.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER