Donderdag 9 juni 2022 vindt de zesde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om je recruitment te boosten. We bieden dit jaar 1 Europese startup op het gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om zich hier gratis te presenteren middels de Startup Pitch 2022. Wie volgt dit jaar de winnaars van 2021 op: DonnaKnows en SkillsCV?

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Demo_Day biedt daarom één startup op gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om zich gratis te presenteren op Demo_Day 9 juni 2022.

Hoe doe je mee?

Tot en met vrijdag 25 februari 2022 is het mogelijk om als startup jouw tooling te pitchen. In deze online pitch moet je aangeven waarom jouw startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2022. Wanneer de inzending voldoet aan de voorwaarden, bepalen vervolgens zowel de organisatie als het publiek welke startup op 9 juni zich gratis kan presenteren. De organisatie beoordeelt de pitch met name op:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Wat kun je winnen?

Eén startup krijgt een plek in het programma tijdens Demo_Day 2022 op 9 juni om een breakout sessie te houden en je krijgt een stand op de beursvloer. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2020 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Planning

  • Maandag 24 januari – Start inzenden
  • Vrijdag 25 februari – Einde inzenden
  • Woensdag 2 maart – Nominaties bekend + start publieksjury
  • Vrijdag 1 april – Einde publieksjury
  • Woensdag 6 april – Bekendmaking winnaar

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER