RTE21 verplaatst naar 2022; Online pre-event 16 november gaat wel door

Wegens de aanscherpingen van de coronamaatregels wordt het Recruitment Tech Event verplaatst naar 2022. Het gratis online pre-event, dat dinsdagochtend 16 november plaatsvindt, gaat wel gewoon door. De uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021 vindt plaats tijdens een extra lange Recruitment Tech Monthly livestream op woensdag 8 december om 16.00 uur.

Moeilijke beslissing

Na de online-editie in 2020 keek initiatiefnemer Martijn Hemminga er enorm naar uit om dit jaar weer een offline editie te kunnen organiseren. “De beslissing viel ons zwaar, maar we hadden al snel door dat doorgaan geen optie meer was,” vertelt Hemminga. “Naast het feit dat het event niet meer georganiseerd kan worden zoals gepland, voelt het ook niet goed om 200 mensen uit het hele land (en ook België) naar Utrecht te laten komen. Zeker niet nu er weer een dringend advies is om thuis te werken.”

Vrijwel alle offline tickets voor het event, dat zou plaatsvinden in Pathé Leidsche Rijn, waren weg. Ondanks dat het event hybride was, is besloten het event niet helemaal online te doen. “Bezoekers, sprekers en partners keken juist uit om elkaar weer offline te kunnen zien en te kunnen netwerken. Daarnaast is het te kort dag om een volwaardig kwalitatief online programma neer te zetten.”

Zodra een nieuwe datum bekend is, wordt deze gecommuniceerd. Reeds gekochte offline en online tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Online Recruitment Tech Together Show gaat door

Dinsdag 16 november a.s. gaat het online pre-event de Recruitment Tech Together Show wel door. In een talkshow setting gaat Hemminga in gesprek met leveranciers van recruitmenttooling hoe zij succesvol samenwerken met partners en gebruikers. Tevens tonen ze hun nieuwste innovaties en vertellen ze wat we in 2022 kunnen verwachten. Stel hen jouw vragen, stem in polls en laat je bijpraten. “Traditiegetrouw doet Bas Westland de aftrap van de jaarlijkse verkiezing van Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar op het Recruitment Tech Event. Nu doet hij dat tijdens het pre-event,” licht Hemminge toe. “En ook zetten we de 6 genomineerden voor de Recruitment Tech Awards nog even in het zonnetje.”

Nog niet aangemeld voor het gratis pre-event de Recruitment Tech Together Show? Doe dat dan hier, ook als je de replay achteraf wilt ontvangen.

Uitreiking Recruitment Tech Awards op 8 december

Tijdens een extra lange Recruitment Tech Monthly op woensdagmiddag 8 december worden de Recruitment Tech Awards uitgereikt. “De awards pas uitreiken in 2022 is echt te laat,” legt Hemminga uit. “En het pre-event is te vroeg, want de kans is groot dat de awards nog niet binnen zijn. Daarnaast willen we ook echt de tijd nemen om de winnaars in de spotlight te zetten.” Tijdens het pre-event op 16 november wordt wel stilgestaan bij de nominaties.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER