Friday Fact: Beperkte trainingsmiddelen staat gebruik recruitment tech in de weg

In de rubriek Friday Fact staat Recruitment Tech stil bij een feit over recruitmenttechnologie op basis van recent onderzoek. Deze week: Beperkte trainingsmiddelen staat gebruik recruitment tech in de weg.

Gebruik recruitmenttechnologie

Uit onderzoek van Bullhorn blijkt dat er meer recruiters zijn die aangeven dat hun technologie niet wordt gebruikt (10%) dan respondenten die zeggen dat er volledig gebruik van hun technologie wordt gemaakt (9%). Waarom maken organisaties geen goed gebruik van hun technologie? Ruim de helft van de respondenten gaf redenen die te maken hebben met training. Dit is een stijging van 50 procent ten opzichte van een jaar eerder. Het is een teken dat thuiswerken of andere gevolgen van de pandemie mogelijk invloed hebben op het onboarden van medewerkers bij nieuwe technologie.

Friday Fact: Beperkte trainingsmiddelen staan gebruik recruitment tech in de weg
Bron: Bullhorn

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER