In 2020 won Independent Recruiter in de categorie ‘best case’ en Recruit Robin in de categorie ‘best tool’ de Recruitment Tech Awards. We zijn nu driekwart jaar verder en hoe is het de winnaars van 2020 gegaan? In deze eerste aflevering van Table Talk schoven bij host Martijn Hemminga aan: Olfertjan Niemeijer van Independent Recruiters en Aron Schilder van Recruit Robin.

Eerste ontmoeting

Independent Recruiters heeft de case gewonnen waarbij Recruit Robin werd ingezet. De eerste kennismaking liep niet helemaal vlekkeloos vertelt Niemeijer: “Tijdens Demo_Day heeft een van mijn medewerkers een verkoper van Recruit Robin gesproken. Aron heeft toen een presentatie bij ons gehouden, maar we hebben hem naar huis gestuurd omdat dit niet goed werkten en dat niet. Twee weken later belde Aron op, dat hij alles had aangepast wat wij niet goed vonden. Sindsdien zijn we samen op een reis gegaan om elkaar te verbeteren.”

Eerste klant

Independent Recruiters is een van de eerste klanten van Recruit Robin stelt Schilder: “Olfertjan is niet alleen van de eerste klanten, maar ook een van de grotere bureaus. In het begin mocht iedereen klant worden bij ons. Van corporate tot bureau en van klein tot groot. Later kwam de focus op bureaus. Independent Recruiters ging ook akkoord met onze visie en dat we als start-up nog volop in de opbouw zitten en dus het geduld had, dat nog niet alles perfect was.”

Winnen

In het bijna 40 minuten durende Table Talk komt verder ter sprake hoe het was het om de Recruitment Tech Award in 2020 te winnen. Zo vertelt Schilder hoe het ze is gelukt om 2 keer achter elkaar te winnen en hoe ze ook in 2022 hun product verder innoveren. Niemeijer vertelt over de recruitment tech stack bij Independent Recruiters en of dit helpt om schaarse recruiters aan zich te verbinden en ze te vinden.

Stuur ook jouw case of tool in

Heb jij een innovatieve recruitmenttool? Of ben je een gebruiker van recruitmenttooling in de Benelux? Zend dan jouw case of tool uiterlijk 10 september 2021 in en wie weet sta jij op 18 november met de Award in jouw handen in de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht tijdens de 7e uitreiking van de awards voor innovatieve tooling en effectieve cases: de Recruitment Tech Awards. Meer informatie en inzenden kan via recruitmenttech.nl/awards.

Podcast

Beluister hieronder de podcast of zoek hem op in je favoriete podcast app.

Video

Bekijk hieronder de video:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER