Inzenden Recruitment Tech Awards kan nog t/m 7 september 2022

Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 10 september 2021 kan er weer worden ingezonden voor de prijzen van innovatieve recruitmenttooling en effectieve inzet van tooling in cases. Voor de 7e maal organiseert Recruitmenttech.nl de Recruitment Tech Awards die donderdag 18 november worden uitgereikt tijden het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Inzendingen uit de Benelux

De Recruitment Tech Awards bestaat uit twee categorieen; best tooling en best case. De prijs staat open voor inzendingen uit Nederland, België en Luxemburg. Leveranciers van recruitmenttooling moeten een vestiging hebben in minimaal een van de drie landen. Ook gebruikers van recruitmenttooling, werkgevers en bureaus, moeten minimaal in een van de drie landen een vestiging hebben waar hun case zich afspeelt. De jurering vindt zowel plaats door een vakjury als een publieksjury. De Recruitment Tech Awards worden voor de 6e keer mogelijk gemaakt door Compagnon.

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden via onderstaande button.

Zend jouw tooling in

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden via onderstaande button:

Zend jouw case in

Planning 2021

16 augustus: Start inzenden
10 september: Einde inzenden
17 september: Voorselectie bekend
27 september: Presentaties aan vakjury
18 oktober: Nominaties bekend
19 oktober: Start publieksjury
02 november: Einde publieksjury
18 november: uitreiking

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina.

Wat levert het op?

De winnaars van de Awards in 2019, Albert Heijn en Recruit Robin, vertellen je in onderstaande twee video’s wat het winnen ze zoal heeft opgeleverd én geven tips voor het inzenden.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER