Dinsdag 8 en donderdag 10 juni 2021 vindt de vijfde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om je recruitment te boosten. Net als de eerdere edities bieden we 2 Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om hier gratis bij te zijn middels de Startup Pitch 2021. Wie volgen dit jaar de winnaars van 2020 op: Byner, Hireslim en RecruitEverywhere?

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Demo_Day biedt daarom twee startups op gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om zich gratis online te presenteren op Demo_Day op 8 en 10 juni 2021.

Hoe doe je mee?

Tot en met 28 april 2021 is het mogelijk om als startup jouw tooling te pitchen. In deze online pitch (tekst en video) moet je aangeven waarom jouw startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2021. Wanneer de inzending voldoet aan de voorwaarden, bepalen vervolgens zowel de organisatie als het publiek welke maximaal 2 startups op 8 en 10 juni zich gratis kunnen presenteren. De organisatie beoordeelt de pitch met name op:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Wat kun je winnen?

Twee startups krijgen een plek in het programma tijdens Demo_Day Nederland 2021 op 8 en 10 juni om een pitch interview en breakout sessie te houden. Daarnaast krijgen de startups veel zichtbaarheid via Recruitmenttech.nl en onze social kanalen.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2019 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER