Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op woensdag 6 januari blikten we met onder meer Carol Geens van HRlinkIT terug op een bewogen 2020.

Over Carol Geens

Carol Geens is sales director bij HRlinkIT. De Belgische organisatie bedenkt, ontwerpt en bouwt innovatieve recruitmentoplossingen. “Wij geloven als HRlinkIT dat technologie de recruitmentwereld slimmer, efficiënter en ook digitaler maakt”, vertelt ze in bovenstaande video. Daarnaast was Carol de host van de allereerste Demo_Day België Online afgelopen oktober.

2021

“Wij hebben heel veel plannen voor 2021. We zijn het jaar al flink gestart met een groot aantal projecten dat van start is gegaan. Dat is fijn om te zien, want het wereldje heeft natuurlijk even stilgestaan.” In bovenstaande video gaat Carol dieper in op haar 2020 en blikt ze vooruit op 2021.

Kijk de hele Monthly terug

Tijdens de Nieuwjaarsspecial van de Recruitment Tech Monthly op woensdag 6 januari blikten we met diverse gasten terug op de ontwikkelingen en het nieuws over recruitment en tech in 2020 en keken we naar 2021. De video kijk en de podcast luister je hier terug.

Volgende Monthly op 3 februari

In de Recruitment Tech Monthly praten we je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Hoe gaat de recruitmentwereld om met de coronacrisis, welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Volg Recruitment Tech op LinkedIn om een seintje te krijgen wanneer de livestream op woensdag 3 februari om 16.00 uur start.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER