Stephan Buijsman sluit Recruitment Tech Event af met keynote over Artificial Intelligence

Stefan Buijsman mag met recht een wonderkind genoemd worden. Op zijn 18e studeerde hij al af in Leiden, promoveerde in 1,5 jaar (i.p.v. 4 jaar) in Zweden en weet ook nog eens zaken als wiskunde en AI (Artificial Intelligence) begrijpbaar te maken voor de leek. 19 november sluit Stefan Buijsman het Recruitment Tech Event 2020 af met een keynote over AI: Alsmaar Intelligenter.

Keynote over AI

Artificial Intelligence, oftewel Kunstmatige intelligentie, komen we meer en meer tegen: (deels) zelfrijdende Tesla’s, algoritmisch nepnieuws en deepfakes zijn in opkomst, net zoals sollicitatiegesprekken met een computer en programma’s die uit een stapel CV’s de beste kandidaat plukken. Hoe werkt die techniek en wat kan het allemaal (niet)? Aan de hand van voorbeelden uit ons dagelijks leven en het recruitmentvak, laat Stefan Buijsman zien waar AI vandaag de dag toe in staat is. En beantwoord hij de vraag: gaat AI de rol van de recruiter overnemen?

Wonderkind

Stefan Buijsman (1995) studeerde op zijn achttiende af in Leiden als filosoof, waarna hij naar Zweden vertrok om te promoveren. Buijsman voltooide binnen anderhalf jaar het vierjarig promotietraject, wat hem de jongste doctor ooit maakt in Zweden. Momenteel bestudeert hij als postdoctoraal onderzoeker de filosofie van de wiskunde. Samen met Govrien Oldenburger schreef hij het kinderboek Het Rekenrijk (2018). Daarnaast is hij auteur van Plussen en minnen (2018), over de geschiedenis van de wiskunde, en de toepassing daarvan in het alledaags leven. In juni 2020 verscheen zijn laatste boek ‘AI: Alsmaar Intelligenter’ waar je het ebook van krijgt als je je uiterlijk 1 november aanmeld voor het Recruitment Tech Event.

Gratis ebook

Iedereen die zich uiterlijk 1 november aanmeld voor het Recruitment Tech Event ontvangt het ebook ‘AI: Alsmaar Intelligenter’. In het boek neemt Buijsman de lezer op zeer toegankelijke wijze mee langs alle pluspunten en valkuilen van kunstmatige intelligentie. De beloftes en de gevaren van die techniek hangen volledig van de gebruikers af. Ook recruiters. Onder alle aanmeldingen worden ook een tiental hard copy exemplaren verloot.

Meld je nu aan voor de online editie van het Recruitment Tech Event

Online editie Recruitment Tech Event

Op donderdag 19 november 2020 vindt de 6e editie van het Recruitment Tech Event online plaats. In een live show van 3,5 uur ontdek je de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie vanaf huis of kantoor. Het event is gelukkig niet helemaal online, want je ontvangt de Tech Box én je kunt ook nog eens de lunch en borrel bij je thuis laten bezorgen. Je hebt al een online ticket voor € 45,-. Meer informatie en aanmelden >

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER