6e editie Recruitment Tech Event op 19 november 2020 wordt online live event

Op donderdag 19 november 2020 vindt de 6e editie van het Recruitment Tech Event online plaats. In een live show van 3,5 uur ontdek je de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie vanaf huis of kantoor. Het event is gelukkig niet helemaal online, want je ontvangt de Tech Box én je kunt ook nog eens de lunch en borrel bij je thuis laten bezorgen.

Live show

19 november bouwen we een complete studio op in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. In de sfeervolle setting van het Grand Café krijg je thuis een afwisselend live programma voorgeschoteld met als thema: Let’s innovate. Met 3 keynotes (openingskeynote met innovatie expert Janne Vereijken is al bekend), 2 talkshows én een gloednieuwe dagvoorzitter. Je kunt je eigen online breakout-programma samenstellen, online speeddaten en de Recruitment Tech Awards 2020 worden bekendgemaakt. De komende weken maken we steeds meer van het programma bekend.

Boek jouw online (VIP) tickets

Boek nu jouw online tickets. Het reguliere ticket kost tot een week voorafgaand aan het event slechts € 45,- inclusief Tech Box met event magazine en goodies. Het VIP ticket kost € 95,- en dan staat er in de ochtend een koerier op de stoep met de Tech Box en een lekker lunch en borrel.

Gratis Recruitment Tech Innovation Show

De week voor het Recruitment Tech Event is de Recruitment Tech Innovation Show waar we live en uitgebreid in gesprek gaan met leveranciers over hoe zij in 2020 ondanks of dankzij corona hebben kunnen innoveren. Verder staan we stil bij nieuwe innovaties voor 2021 en nemen als het even kan een kijkje onder de motorkap. Je kunt je gratis aanmelden voor de Recruitment Tech Innovation Show op 12 november en uiteraard kun je dit combineren met een ticket voor het event op 19 november.

Meld je nu aan voor de online editie van het Recruitment Tech Event

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER