Kijk de demo talk van RecruitNow terug: Groeien in deze tijd? Dat doe je met het beste ATS

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan RecruitNow.

Groeien in deze tijd? Dat doe je met het beste ATS

Onze demo gaat over RecruitNow Cockpit, ons ATS speciaal gemaakt voor de Uitzend- en/ Detacheringsbranche. Met RecruitNow Cockpit zorgen we voor blije en succesvolle uitzendbureaus, intercedenten, kandidaten en opdrachtgevers voor het gehele recruitmentproces. Elke dag maken al meer dan 2500 intercedenten gebruik van dit systeem. Jij kunt de volgende zijn! Eerst zien dan geloven? Bekijk onze demo!

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van RecruitNow terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Bekijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER