Slim werven met de referral recruitment tool van HROffice

HROffice heeft haar referral recruitment tool gelanceerd. Met de tool laat je dit proces op efficiënte wijze verlopen, zowel voor het personeel als voor jou als HR-professional.

De referral tool

De referral tool van HROffice is een applicatie binnen je werken-bij website waarmee je eenvoudig én efficiënt het personeelsnetwerk kunt inzetten voor de werving van nieuwe collega’s. De tool heeft geen onnodige toeters en bellen en is daarmee niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou als recruitment- of HR-professional, maar ook voor het personeel.

Hoe het werkt

Medewerkers maken een account aan voor de referral recruitment tool op de werken-bij website. Zij vullen een naam, e-mailadres en wachtwoord in en ontvangen na aanmelding een bevestigingsmail. Nadat zij hun account via de mail bevestigd hebben, kunnen zij gebruikmaken van de tool. In het dashboard zien ze een overzicht van al hun ‘wervingsactiviteiten’. Meer over de tool lees je hier.

Over HROffice

HROffice, ook als partner te bewonderen tijdens Demo_Day 2020, is de software development tak van Adver-Online. Ze leveren een substantiële bijdrage aan het vereenvoudigen van de complexiteit van HR-processen. HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor jouw specifieke HR-vraagstuk. Om onze doelen te bereiken verbinden we onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar. Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces en gebeurt op een veilige manier.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER