Bekijk alle 39 recruitmenttools van Demo_Day 2022 inclusief plattegrond

Op donderdag 11 juni 2020 vindt Demo_Day Online plaats, hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Bij je gratis aanmelding kreeg je tot afgelopen week de Tech Box kosteloos thuisgestuurd. Op veler verzoek hebben we deze actie verlengd.

Scoor nog snel jouw Tech Box

Vanwege de grote vraag naar de Tech Box, heeft Recruitment Tech besloten om de actietermijn te verlengen. Wanneer je je uiterlijk maandag 25 mei aanmeldt voor Demo_Day Online, krijg je de Tech Box gratis thuisgestuurd. Leuk detail: aanmelden voor Demo_Day is ook gratis! Gratis aanmelden voor Demo_Day doe je hier.

In de Tech Box

Deelname is zoals gezegd gratis wanneer je je uiterlijk 25 mei 2020 aanmeldt, daarnaast ontvang je dan voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech.

Boost je recruitment tijdens Demo_Day

Vanwege de coronacrisis gaat Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door. Hiervoor is hard aan een fraaie virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt. Naast de sessies en gesprekken met partners, zijn er ook nog tech talks te volgen. Hierin word je, door experts uit de recruitmentwereld, bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen in het vak en delen ze tips & tricks over tooling. Daarnaast bieden gave organisaties tijdens hun demo talks een kijkje in hun recruitmentkeuken!

Twijfel dus niet en meld je nu nog gratis aan via:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER