Cammio wordt onderdeel van jobplatform StepStone:

Het online jobplatform StepStone heeft Cammio, expert op het gebied van videorecruitmentoplossingen, overgenomen. Cammio biedt innovatieve video oplossingen voor het volledige sollicitatieproces, van engagement en interviews tot de selectie en onboarding van nieuwe medewerkers.

Geïntegreerd

Al sinds april wordt de videofunctionaliteit door StepStone aan recruiters in meerdere landen aangeboden, nu wordt Cammio als vast onderdeel in het StepStone productportfolio geïntegreerd. StepStone zal daarmee ook andere innovaties op gebied van videotechnologie in de talent journey ontwikkelen.

Toekomst

Sebastian Dettmers, CEO van StepStone: “Het volledige recruitmentproces zal in de toekomst in toenemende mate digitaal en videogebaseerd zijn. We kijken ernaar uit om Cammio in onze organisatie te verwelkomen. Samen zullen wij recruitment nog flexibeler kunnen inrichten, zodat talenten en organisaties elkaar snel en op elk gewenst moment kunnen vinden.”

Potentieel uitbouwen

Cammio werd in 2013 door Walter Hueber (CEO) en Bas Dirkse (CTO) als bedrijf voor employer branding en video recruitment opgericht. Verspreid over Den Haag en Düsseldorf telt het bedrijf in totaal 20 medewerkers, die ook na de overname door de StepStone groep onder leiding zullen blijven staan van Walter Hueber: “We kijken ernaar uit vanaf nu samen met de StepStone groep recruitmentprocessen met innovatieve video oplossingen te ondersteunen. Door de samenwerking kunnen wij het potentieel van onze tool nog verder uitbouwen en samen onze internationale groeistrategie aandrijven.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER