Wat is een ATS en wat betekent machine learning eigenlijk? Check het in de Recruitment Tech begrippenlijst

Wat is een ATS en wat wordt er eigenlijk bedoeld met machine learning? Zomaar enkele begrippen die in de wereld van de recruitmenttechnologie als normaal worden beschouwd.

Begrippenlijst

De wereld van (recruitment)technologie is complex en het kan al snel een wirwar aan hippe woorden worden. Om recruiters en HR-medewerkers een handje te helpen, heeft Recruitment Tech een begrippenlijst opgesteld. In deze Recruitment Tech ABC zetten we de belangrijkste begrippen uit de wereld van recruitment & technologie op een rij.

De Recruitment Tech begrippenlijst is hier te vinden.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER