Wat is een ATS en wat betekent machine learning eigenlijk? Check het in de Recruitment Tech begrippenlijst

Wat is een ATS en wat wordt er eigenlijk bedoeld met machine learning? Zomaar enkele begrippen die in de wereld van de recruitmenttechnologie als normaal worden beschouwd.

Begrippenlijst

De wereld van (recruitment)technologie is complex en het kan al snel een wirwar aan hippe woorden worden. Om recruiters en HR-medewerkers een handje te helpen, heeft Recruitment Tech een begrippenlijst opgesteld. In deze Recruitment Tech ABC zetten we de belangrijkste begrippen uit de wereld van recruitment & technologie op een rij.

De Recruitment Tech begrippenlijst is hier te vinden.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER