VONQ stelt Senior Leaders aan voor snellere internationale groei:

Recruitment marketing technologiebedrijf VONQ heeft nieuwe Senior Leaders aangesteld om de internationale groei en SaaS-strategie te versnellen.

Internationale ervaring

VONQ bedient momenteel bijna 1.000 zakelijke klanten, waaronder Lidl en BMW Group Nederland. Deze nieuwe aanstellingen zorgen voor meer internationale en commerciële ervaring en technologische achtergronden in Open Source, AI, SaaS en programmatic advertising, zo laat VONQ weten.

Senior Leaders

Jane Silber (voorheen CEO van Canonical, het bedrijf achter Ubuntu) is benoemd tot voorzitter van de Board of Directors, Zeno Panhuyzen (achtergrond bij LinkedIn en Wonderkind) werd aangesteld tot Chief Commercial Officer van VONQ, Rika Moxham brengt haar SaaS-achtergrond mee naar VONQ en is toegetreden als Manager Customer Success, Bill Boorman (HR-tech expert en keynote-spreker) sluit zich aan bij VONQ als strategisch adviseur en Bill Fischer is toegetreden als Special Advisor voor Product en Technologie.

Droom

Wouter Goedhart, CEO & Co-Founder van VONQ: “Met dit geweldige team, is onze droom – de wereldwijde gateway zijn voor het aantrekken van de juiste kandidaten – niet langer een droom, maar een work in progress geworden. En wij zullen niet daar niet stoppen. Om verder uit te bouwen en onze positie op het gebied van recruitment marketing technologie te vergroten, zal VONQ veel talent blijven toevoegen.”

Over VONQ

VONQ stelt wervingteams in staat om de juiste kandidaten aan te trekken. VONQ bedient bijna 1000 zakelijke klanten, waaronder meerdere Fortune 500-klanten. VONQ werkt vanuit kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf en Londen. VONQ biedt recruitment marketing technologie om passieve en actieve werkzoekenden om te zetten in gekwalificeerde sollicitanten. Als de wereldwijde gateway om sollicitanten aan te trekken, biedt onze – volledig algoritme-aangedreven – technologie toegang tot alle mediakanalen ter wereld en helpt wervingteams door de meest relevante kanalen te selecteren. Om op resultaat en succes te kunnen sturen, bieden we prestatie data analytics en inzicht in de arbeidsmarkt – allemaal toegankelijk via hun ATS of als standalone oplossing.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER