Inzenden Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2020 van start

Donderdag 11 juni 2020 vindt de vierde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om je recruitment te boosten. Net als de eerdere edities bieden we 3 Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om hier gratis bij te zijn middels de Startup Pitch 2020. Wie volgen dit jaar de winnaars van 2019 op: Namaka, RecruitRobin en Recruitment Accelerator?

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Demo_Day biedt daarom drie startups op gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om zich gratis te presenteren op Demo_Day op 11 juni 2020 in Utrecht.

Hoe doe je mee?

Tot en met 11 maart 2020 is het mogelijk om als startup jouw tooling te pitchen. In deze online pitch (tekst en video) moet je aangeven waarom jouw startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2020. Wanneer de inzending voldoet aan de voorwaarden, bepaken vervolgens zowel de organisatie als het publiek welke maximaal 3 startups op 11 juni zich gratis kunnen presenteren. De organisatie beoordeelt de pitch met name op:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch;
  • Kwaliteit van de pitch.

Wat kun je winnen?

Wanneer je tot de winnaars behoord krijg je een demo spot (stand) tot je beschikking met desk, 2 barkrukken, Wi-Fi en stroom. Het enige wat je zelf nog moet meenemen is een laptop, rolbanier en promomateriaal zoals flyers. Daarnaast verzorg je een korte demo van jouw tool in de Speakers Corner.

De best scorende startup mag daarnaast tijdens de plenaire opening van Demo_Day pitchen én krijgt een gratis Expo partnership voor het Recruitment Tech Event op 19 november 2020 in Amsterdam. Daarnaast profiteer je als startup van veel online aandacht in aanloop naar het event.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2019 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Terugblik Demo_Day 2019

Nog niet bekend met Demo_Day? Bekijk in onderstaande video de editie van 2019 terug.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER