6 redenen om je nog aan te melden voor het Recruitment Tech Event op 9 juni in Utrecht!

Ook in 2020 staan er enkele interessante HR en recruitment tech events op het programma. We hebben er tien op een rijtje gezet die je zeker niet mag missen.

Talent Acquisition Live 2020: 12 maart

De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om voor de derde keer een internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live. Sluit je aan bij ruim 200 recruitmentprofessionals tijdens Talent Acquisition Live op 12 maart in Amsterdam en combineer het met een bezoek aan TRU Amsterdam de middag- en avond ervoor. Tot en met 15 januari profiteer je nog van het early bird-tarief.

Meer informatie vind je hier.

Demo_Night Staffing software: 31 maart

Op zoek naar nieuwe software voor jouw bureau? Bezoek dan 31 maart de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Night, een spin-off van Demo_Day, waar maximaal 6 leveranciers van recruitmentsystemen (ATS) voor bureaus hun oplossingen aan je presenteren. Deze eerste Demo_Night richt zich specifiek op eigenaren en recruiters van w&s-bureaus en deelname is gratis. Hier meld je je gratis aan.

Meer informatie vind je hier.

UNLEASH Spring London: 24 & 25 maart

UNLEASH Spring combineert een congres met toonaangevende sprekers vanuit de hele wereld met een expo-vloer met meer dan 150 hr tech vendors inclusief ruim 40 startups. Meer dan 3000 HR professionals zijn 24 en 25 maart 2020 in Londen om zich te laten bijpraten over hr tech.

Meer informatie vind je hier.

Werf& Live 2020: 28 mei

Hét vakevenement van het jaar over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met op het programma onder meer: de uitreiking van de jaarlijkse Werf& Awards, netwerken met 500 vakgenoten, 4 inspirerende keynote sprekers en 20 verdiepende impactsessies.

Meer informatie vind je hier.

Demo_Day 2020: 11 juni

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. Gratis aanmelden doe je hier.

Meer informatie vind je hier.

RecFest 2020: 9 & 10 juli

RecFest biedt TA-professionals de mogelijkheid om geïnspireerd te raken, in contact te komen met vakgenoten en praktische vaardigheden te leren. Tijdens RecFest in Londen worden ruim 3000 vakgenoten verwacht. RecFest supercharges recruiters!

Meer informatie vind je hier.

Demo_Day België: 15 oktober

Op donderdag 15 oktober 2020 tonen leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen aan het Belgische publiek. Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks.

Meer informatie volgt spoedig.

Digitaal-Werven: 27 oktober

Eind oktober vindt alweer voor de veertiende keer het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Dit jaar zal Digitaal-Werven wederom het beste van nationale bodem combineren met internationale topsprekers.

Meer informatie vind je hier.

Recruitment Tech Event 2020: 19 november

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Naast inspirerende keynotes zijn er 24 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je hier uiterlijk 3 februari vrijblijvend aan om je met 50% korting te kunnen aanmelden wanneer de registratie opengaat.

Meer informatie vind je hier.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

Een volledige lijst met events van 2020 is te vinden in de Recruitment Tech Guide 2020, de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Jaarcongres voor Bureaurecruiters: 28 januari (Plaatsgevonden)

Innovatie is een must als het gaat om bureaurecruitment. De kandidaat wordt namelijk steeds mondiger, de druk om vacatures snel en goed in te vullen hoger en dan heb je ook nog te maken met marktplaatsen, platforms en DAS’sen, de WAB en de Brexit. Wil je weten hoe je het beste met al deze ontwikkelingen kunt omgaan? Je hoort het aan het eind van deze maand tijdens de tweede editie van het Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters.

Meer informatie vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER