Personeelsbemiddelaar Euro Planit gaat werken met het nieuwe recruitmentsysteem RecruitNow | Cockpit. Hiermee kan de organisatie de candidate journey beter stroomlijnen en de kwaliteit van de sollicitanten verbeteren.

Cockpit

RecruitNow | Cockpit beschikt over geavanceerde matchmogelijkheden, waarbij de beste matchsuggesties automatisch naar boven komen. Daarnaast wordt bijvoorbeeld alle communicatie (Whatsapp, sms, e-mail) vastgelegd in Cockpit, waardoor overzichtelijk is wanneer er met welke kandidaat is gecommuniceerd.

Efficiënter werkproces

Marieke Alten, sales- en marketingmanager bij Euro Planit, is content met het nieuwe systeem. “Wensen als een efficiënter werkproces van de intercedenten, meer grip op en inzicht in onze data en een optimale candidate journey op de recruitmentsite kunnen wij met de komst  van RecruitNow | Cockpit ineens realiseren.”

Digitale transformatie

Andre Polderman, CEO van RecruitNow, verwacht dat RecruitNow | Cockpit een belangrijke rol gaat spelen in de digitale transitie van het recruitmentproces bij Euro Planit. “De recruitmentbranche staat aan de vooravond van grote veranderingen, zoals digitale transformatie. Euro Planit wil deze veranderingen omarmen om klaar te zijn voor deze nieuwe toekomst. Wij gaan ze ondersteunen en ontzorgen in dit belangrijke proces.”

Over RecruitNow

RecruitNow is online recruitment specialist en helpt haar klanten met het werven van meer en betere kandidaten. Door het recruitmentproces eenvoudig en inzichtelijk te maken, worden betere resultaten behaald. Ondernemer Andre Polderman bouwde het Amersfoortse RecruitNow in de afgelopen 15 jaar uit tot bijna 50 medewerkers. Eind 2017 trad Paul Wilkens toe als COO. Klanten van RecruitNow zijn onder andere Boels, Consolid, Get Work, Luba Uitzendbureau, Manpower, Randstad, Securitas, Tempo-Team, Euro Planit, Cendris en Profile.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER