Liesbet de Rouck:

Op donderdag 6 juni vindt Demo_Day 2019 plaats, dé plek waar jij ontdekt hoe en welke tools jouw recruitment en retentie van talent kunnen boosten. Tijdens Demo_Day 2019 zullen er tech talks worden verzorgd door experts. Twee van de tech talk-sprekers tijdens Demo_Day zijn Liesbet De Rouck en Bart van Asten, beide verbonden aan Recruitment Operations Success, tevens zijn ze project- en implementatiemanagers bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Samen verzorgen ze een innovatieve brainstormsessie om de bezoeker te inspireren om recruitment operations efficiënt en innovatief in te richten.

Efficiënte en innovatieve Recruitment

Liesbet De Rouck en Bart van Asten geven je een kijkje achter de schermen van Recruitment Operations Success. Ze laten zien hoe je  door middel van interactieve brainstormsessies verschillende stakeholders input kan laten leveren voor het optimaliseren van je recruitment operations: de systemen, processen en mensen in het recruitmentproces. Door stakeholders te betrekken bij je plannen creëer je niet alleen draagvlak maar ook betrokkenheid bij de implementatie of optimalisatie van recruitment technologie of processen.

Over Recruitment Operations Success

Recruitment Operations Success bestaat uit een team van pragmatisch en resultaat gedreven professionals met uitgebreide kennis en ervaring in de recruitment industrie. Hun achtergrond toont een passie voor het optimaliseren van processen, implementeren van systemen en betrokkenheid van teams bij verandertrajecten. De kracht ligt volgens Recruitment Operations Success in de bruggen die ze bouwen tussen mensen, processen en systemen. Ze ondersteunen organisaties bij het realiseren van optimale resultaten tijdens het wervingsproces.

Tot 1 juni voor slechts € 65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER