Liesbet de Rouck:

Liesbet De Rouck is woensdagmiddag 27 maart te gast in Recruitment Tech Monthly. De expert komt alles vertellen over de laatste recruitmenttooling en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Over Liesbet De Rouck

Liesbet De Rouck helpt organisaties hr & recruitment processen in kaart te brengen en te optimaliseren . Ze biedt ondersteuning bij de keuze van systemen en managet het implementatietraject. Hier vertelt ze meer over tijdens de Monthly. Ook staan we stil bij de trends die zij voor 2019 ziet en bij de actualiteit.

27 maart live via Facebook

Wil jij het verhaal en de tips van Liesbet niet missen? Schakel dan in via ons Facebook-kanaal. Zet jezelf hier op ‘geïnteresseerd’ of ‘gaat’ en je ontvangt op 27 maart rond de klok van 16.00 uur een seintje wanneer we live gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER