Weer nieuwe partners Demo_Day bekend

Er zijn wederom nieuwe partners bekend gemaakt voor Recruitment Tech Demo_Day. Ook Actonomy, Ratecard.io, Broadbean, Knollenstein, VONQ, Cammio, Talmark en David’s Data zijn van de partij.

28 namen

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. Eerder werden de eerste twintig partners al bekend gemaakt. De gehele lijst telt inmiddels 28 partners.

 • Indeed
 • Flipbase
 • Textkernel
 • CV-OK
 • Wonderkind
 • Minescape
 • InGoedebanen.nl
 • Intelligence Group
 • Carerix
 • OTYS
 • YellowYard
 • Bullhorn
 • CompanyMatch.me
 • IVYworks
 • Joboti
 • Jobdigger
 • Worxflow
 • DataChecker
 • Varbi
 • HROffice Connect
 • Actonomy
 • Ratecard.io
 • Broadbean
 • Knollenstein
 • VONQ
 • Cammio
 • Talmark
 • David’s Data

Boosten

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER