Nog twee weken early bird-korting op je ticket voor Demo_Day 2018

Wil je Demo_Day 2018 ook voor geen goud missen? Profiteer dan nog snel van 31% korting op je ticket voor dit event. Tot 1 mei loopt deze early bird-korting nog.

Present

Inmiddels zijn er al twintig partners bekend die tijdens Demo_Day 2018 op 7 juni aanwezig zullen zijn, de lijst vind je hier. Deze lijst zal binnenkort aangevuld worden wanneer de volgende partners onthuld zijn. Naast deze partners zijn er ook drie startups aanwezig: Equalture, Saleskandidaat en Tigris wonnen de Startup Pitch en hebben daarmee en Demo-spot verdiend.

31% korting

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 mei 2018 meld je je met 31% korting aan!

Er zijn overigens nog 3 plekken vrij voor leveranciers van recruitmenttooling, kijk voor meer informatie in de mediakit.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER