Flipbase biedt video recruitment-tool om sneller juiste match te vinden

Flipbase heeft geïntegreerde videotechnologie geïntroduceerd. Deze tool is gemakkelijk toe te voegen aan het huidige recruitmentproces. Flipbase wil hiermee het werven sneller, eenvoudiger en persoonlijker maken.

Onderscheidend

Flipbase was een van de eerste die videosolliciteren gemakkelijk en toegankelijk maakte voor kandidaten. Inmiddels hebben ook werkgevers de behoefte zichzelf beter te presenteren. Flipbase biedt je die mogelijkheid, gewoon met een smartphone. Simpel, authentiek en onderscheidend. Flipbase is aanwezig op Recruitment Tech Demo_Day 2018. Op 7 juni kunnen bezoekers van dit event bij hun stand meer te weten komen over deze nieuwe tool.

Over Flipbase

Flipbase is een geïntegreerde videotechnologie voor candidate screening & employer branding. De technologie is beschikbaar binnen je huidige recruitmentsysteem en is toe te passen in elk stadium van het recruitmentproces, waardoor het werven van kandidaten efficiënter, persoonlijker en leuker wordt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER