Aandelen MatchQ volledig overgenomen door HelloFlex

HelloFlex heeft per 1 februari 2018 alle aandelen van MatchQ B.V. overgenomen. MatchQ is marktleider in Nederland op het gebied van preselectie tools.

Kosten verminderen

Nardo Lambregts, CEO HelloFlex: “Met de acquisitie van MatchQ kunnen we de toegevoegde waarde van de HelloFlex cloud software voor onze klanten sterk verhogen. HelloFlex bestaat uit een suite van innovatieve recruitment en workforce management tools. Daar komen nu zelflerende online assessment tools bij. De resultaten van deze tools zijn adembenemend goed: de cost-per-hire daalt met 80% en het ‘ongewenste vertrek’ wordt gehalveerd.”

Internationaal

Hajo Valk, partner MatchQ: “Wij zijn heel blij met deze overname, omdat HelloFlex ons toegang geeft tot meer dan 1.500 personeelsintermediairs en duizenden inleners. Onze tools integreren naadloos met het HelloFlex platform, wat een meerwaarde geeft voor onze klanten. Door de overname kunnen we ook internationaal actief worden, gebruik makend van het netwerk van HelloFlex in meer dan negentig landen.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER