Doe mee met onderzoek Stand van Werven 2017 en vrijkaarten Recruitment Tech Event 2017

Voor het vierde jaar op rij onderzoekt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de stand van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in Nederland. Dit jaar voor het eerst met vragen over recruitmenttechnologie. Doe uiterlijk 21 februari mee aan het onderzoek en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event op 23 november 2017.

Als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan Stand van Werven 2017 door het invullen van een online vragenlijst. Het invullen beslaat ongeveer 10 minuten van jouw tijd. Als dank voor jouw deelname krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. En maak je ook kans op een van de volgende mooie prijzen:

  • 1x jaarabonnement op het DoelgroepenDashboard van Intelligence Group en Jobdigger t.w.v. € 2.500,-
  • 2x opleidingscheque van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v. € 795,-
  • 5x vrijkaart voor Werf& Live op 11 mei 2017 t.w.v. € 395,-
  • 5x vrijkaart voor het Recruitment Tech Event op 23 november 2017 t.w.v. € 395,-

Doe mee met het onderzoek Stand van Werven 2017

Over Stand van Werven 2017

Het onderzoek Stand van Werven heeft tot doel om tot een totaalbeeld te komen van het vakgebied anno 2017. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers en de effectiviteit van wervingskanalen. Verder hebben we dit jaar vragen toegevoegd over tech en data. De resultaten zullen gebruikt worden voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en opleidingen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER