HROffice Recruitment

[vc_row][vc_column][vc_column_text]HROffice RecruitmentBinnengekomen sollicitaties sneller verwerken en minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen? De internationale recruitment software van HROffice biedt u overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin deze verkeren. Allemaal vanuit één omgeving. Maak uw recruitmentproces eenvoudiger, overzichtelijker én kwalitatief beter.

Dashboard

Via een aanpasbaar dashboard heeft u overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin zij verkeren. Daarnaast verzamelt u data die u kunt gebruiken om uw recruitmentbeleid te optimaliseren.

ATS

Zonder hulp van een ATS is het recruitmentproces tijdrovend en kostbaar. Met HROffice Recruitment werkt u niet alleen efficiënter, u verbetert ook de kwaliteit van de kandidaten die u aantrekt en maakt het proces direct kandidaat vriendelijk. De basis-applicatie van HROffice Recruitment is gratis en al zeer compleet. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan modules, waarmee u uw eigen recruitmentsysteem kunt samenstellen. Volledig op maat, zodat u alleen betaalt voor benodigde functionaliteiten. Veranderen wensen en behoeften? Geen probleem, modules kunnen eenvoudig worden ge(de)activeerd.

HROffice Recruitment gaat verder dan een ATS

Integreer eenvoudig innovatieve recruitment tools in uw recruitmentsysteem. Van video-solliciteren en e-assessments tot aan online recruitment campagnes en een koppeling met uw HRM- en salarissysteem.

Recruitment Website

Een werken-bij website bevat alle vacatures en carrièremogelijkheden van uw organisatie en vormt het centrale punt van al uw wervingsactiviteiten. Heeft u al een recruitmentsite? Dan kunt u HROffice Recruitment naadloos integreren. Ook als u nog geen werken-bij website heeft, dan bent u bij HROffice aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele werken-bij websites tegen een scherpe prijs.

www.hroffice.eu[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=pGH-o2OPgxw”][/vc_column][/vc_row]

Spreker