Recrout levert Cubiks online psychometrische tooling

Online selectieplatform Recrout gaat HR-adviesbureau Cubiks psychometrische instrumenten leveren. Dat hebben beide partijen eind januari bekend gemaakt. De samenwerking tussen beide partijen is exclusief en gericht op de Nederlandse markt. Bij succes wordt de samenwerking uitgebreid naar het buitenland.

Data, analytics en soft skills

Met deze samenwerking sorteren beide partijen voor op de ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van datagedreven recruitment, HR analytics en het toenemende belang van soft skills bij de selectie van nieuwe medewerkers, aldus Recrout-ceo Karim Akhlal. ‘De komende jaren gebeurt er enorm veel op deze gebieden. Data en de kwaliteit daarvan zijn daarbij de grootste uitdagingen. Een gerenommeerde en betrouwbare partij als Cubiks stelt ons dan in staat om onze dienstverlening – nationaal en internationaal – nog beter in te richten met gevalideerde instrumenten en uiteindelijk nog betere service naar onze klanten toe. We zijn dan ook enorm vereerd met deze samenwerking.’

Veelbelovend

Jouko van Aggelen, directeur Nederland van Cubiks verwoord de samenwerking als volgt: ‘Recrout is voor mij een van de meest veelbelovende HR-start-ups in Nederland. In potentie is het bereik van hun platform gigantisch. Het biedt mensen een kans om eenvoudig en efficiënt gevonden te worden door werkgevers op basis van hun persoonlijkheidsprofiel en om vervolgens direct met ze in contact te komen zonder tussenkomst van allerlei onnodige schakels. We vinden het fantastisch om van dichtbij mee te maken hoe Recrout zich verder ontwikkelt en kijken ernaar uit ze hierbij te ondersteunen.’

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER