Miljoenen investering voor matchingstechnologie startup 8vance

Slimme matchingstechnologie startup 8vance krijgt een investering van 2 miljoen euro van investeringsfondsen LBDF (Provincie Limburg), Kickstart Venlo (Rabobank) en de oprichters. Momenteel draait de technologie in beta, maar in 2016 moet de technologie verder worden uitgerold.

Slim en snel talent en werk zoeken

8vance heeft een slimme virtuele assistent ontwikkeld die het wekenlange zoekwerk naar de juiste kandidaat of baan grotendeels uit handen neemt. De assistent genaamd AIMA (Automatic Intelligent Matching Agent) is in staat om sneller, beter en efficiënter talenten en banen op te sporen op het internet en deze met elkaar te matchen. AIMA is bovendien in staat om ook geschikte kandidaten te vinden, die misschien niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. AIMA, die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en big data, kijkt ook naar soft-skills en is in staat om de arbeidsmarkt stap voor stap transparant te maken. De open beta versie van het systeem wordt momenteel getest door een internationaal gezelschap van bedrijven, recruiters en HR dienstverleners.

Uitrol in voorjaar van 2016

‘Deze investering zal ons in staat stellen om met onze recruitmentoplossing in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op de markt te komen’, aldus Han Stoffels founder en CEO van 8vance. De versie die voor kandidaten de perfecte baan vindt en hen ondersteunt bij het opbouwen van een carrière wordt in het voorjaar van 2016 verwacht.

Sjerlok

8vance is een Nederlands-Duitse technologie start-up met hoofdvestiging in Venlo. 8vance is bekend als ontwikkellaar van “Sjerlok”; een innovatief systeem om met big data gestolen en vermiste objecten terug te vinden voor verzekeraars, waardoor de schadelast kan worden gereduceerd.

Video

In onderstaande video krijg je een indruk van hoe de tool werkt.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER