Inzenden voor Recruitment Tech Awards 2015 gestart

Op donderdag 26 november 2015 worden voor het eerst de Recruitment Tech Awards uitgereikt, de prijzen voor innovatieve recruitmenttechnologie. Tijdens de eerste editie van het Recruitment Tech Event worden twee awards uitgereikt. Eén in de categorie ‘Best Case’ en één in de categorie ‘Best tooling’. Met het uitreiken van deze Awards worden leveranciers opgeroepen om hun innovatieve recruitmenttool in te zenden en organisaties hun meest innovatieve praktijkcase. Met kans op het winnen van de Recruitment Tech Award 2015. Exclusief partner van de Recruitment Tech Award 2015 is Compagnon.

Wie mogen deelnemen?

In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools zich inschrijven. Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen zich inschrijven voor de categorie ‘Best case’. Een vakjury buigt zich over alle inzendingen en kiest per categorie drie nominaties op basis van een aantal selectiecriteria. Ook het publiek krijgt de mogelijkheid om in beide categorieën een favoriet te kiezen.

Compagnon partner Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards worden mogelijk gemaakt door Compagnon. ‘Of het nu om RPO gaat of over een W&S-opdracht, wij maken binnen Compagnon veelvuldig gebruikt van de nieuwste recruitmenttechnologie om succes voor onze opdrachtgevers te realiseren,’ verklaart oprichter en directeur Frank Roders de samenwerking. ‘Wij vinden het belangrijk dat het vak zich blijft ontwikkelen en technologische innovaties helpen hierbij. Daarom zijn wij partner van de Recruitment Tech Awards 2015.’

Mee doen en inzenden

Inzenden kan tot en met 30 september 2015. Hierna buigt de vakjury zich over de inzendingen om tot 3 nominaties te komen in iedere categorie. Hierna is het aan de publieksjury om hun favoriet te kiezen. Tijdens de plenaire afsluiting van het Recruitment Tech Event op 26 november 2015 in Utrecht worden de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2015 bekend gemaakt.

Meer informatie en inzenden voor de Recruitment Tech Awards doe je via www.recruitmenttech.nl/award

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.