Ubeeo

PROFIEL

Ubeeo is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Ubeeo ATS.

Ons recruitmentsysteem helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.

Alles onder één dak om optimaal te kunnen werven.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van e-recruitment en onze brede expertise in techniek, interaction design en ontwerp ontwikkelen wij mooie, vooruitstrevende en betrouwbare wervingsoplossingen. Vacatures zijn goed vindbaar, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. We besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zodat het werken met onze recruitment software voor recruiters, managers en sollicitanten een positieve ervaring is!  Samen met de klant zoeken we de oplossingen die het beste bij het bedrijf en bij de doelgroep passen.

https://

FACTS

Opgericht in: 2004
Oprichtingsland: Nederland
Aantal medewerkers in Benelux: 11 – 25
Klanttype(n): Corporate

CONTACTGEGEVENS

KLANTBEOORDELING

Totaal beoordeling
3.9/5
Productkwaliteit
4/5
Innovatievermogen
3.8/5
Klantgerichtheid
4.2/5
Prijs-kwaliteitsverhouding
4/5
Servicegerichtheid
4/5
Pro-actief meedenken
3.7/5
Klantbeoordelingen zijn gebaseerd op de ongewogen score in de jaarlijkse Recruitment Tech Survey. Deze scores zijn gegeven door gebruikers van recruitmenttooling. Alleen bij minimaal 5 beoordelingen wordt deze gepubliceerd.

VERGELIJKBARE LEVERANCIERS

Spreker

Ubeeo