Intelligence Group

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data wordt in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, zoals via rapporten, dashboards en API’s. Onze visie is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen door data te vertalen en praktisch toegankelijk te maken voor werkgevers en werknemers.

www.intelligence-group.nl


Breakout: Hoe arbeidsmarktdata IKEA heeft geholpen met werven van 70 logistieke medewerkers

Toen IKEA Delft na lange sluiting de winkel weer opende, bleek dat ze veel nieuwe medewerkers nodig hadden. Daarom is IKEA aan de slag gegaan met arbeidsmarktdata om de concurrentie voor te zijn. IKEA bracht in kaart wat de doelgroep belangrijk vindt en hoe de doelgroep is te bereiken. Met deze informatie hebben de recruiters van IKEA de vacatureteksten aangepast en nieuwe kanalen ingezet. Uiteindelijk zijn er in negen maanden 70 nieuwe logistiek medewerkers aangenomen.

Spreker: Laura Hage-Game, HR Generalist IKEA

Als HR Generalist voor de IKEA Delft store ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse HR processen op in-, door- en uitstroom. Daarnaast ligt mijn focus op recruitment en ben ik een groot gedeelte van de dag bezig met de werving en selectie van nieuwe personeel voor onze winkel. Van employer branding en het opstellen van een vacaturetekst tot het voeren van selectiegesprekken en het beheren van de talentpool.