Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen voor het Recruitment Tech Event 2020 die op 19 november online plaatsvindt. Staat er een antwoord niet bij, maak dan gebruik van de helpdesk als je bent ingelogd in het online platform (Transmision) of stuur een e-mail aan info@recruitmenttech.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_toggle title=”Wanneer en hoe laat is het Recruitment Tech Event?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Het Recruitment Tech Event vindt online plaats op donderdag 19 november van 12.30 tot 16.10 uur.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Waar kan ik me aanmelden” style=”rounded_outline” color=”sky”]Om deel te nemen aan het Recruitment Tech Event dien je je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Zijn er kosten aan verbonden?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Deelnemen aan het Recruitment Tech Event kan vanaf €45,-. Vanaf 12 november is dit bedrag €65,-[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wanneer ontvang ik mijn link?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Donderdag 19 november in de ochtend ontvang je van ons jouw persoonlijke link om deel te nemen aan het evenement. Deze link is aan jouw emailadres gekoppeld en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe volg ik het Recruitment Tech Event?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Het Recruitment Tech Event is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, daar je minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, de ochtend van het event een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken.[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_toggle title=”Welke browsers werken het beste?” style=”rounded_outline” color=”sky”]De beste ervaring heb je met een Chrome browser of Firefox browser.

Internet Explorer wordt niet ondersteund![/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan ik ook iets terugkijken?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Alle aanmelders krijgen in de week van 23 november toegang tot de replay zodat je onderdelen die je hebt gemist kunt terugkijken.[/vc_toggle][vc_toggle title=”De stream speelt niet af, wat nu?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Indien de stream niet automatisch afspeelt of stil staat, refresh dan jouw browser. Dit kan te maken hebben dat de wifi niet stabiel is. Mocht dit het probleem niet verhelpen neem dan contact met ons op via de helpdesk.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Moet ik camera en microfoon aandoen?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Jouw camera en microfoon heb je alleen nodig voor speeddates.

Je kunt jouw camera en microfoon altijd aan of uit doen via de lichtgrijze button rechtsboven: Audio/video instellingen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat is het programma?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Het programma kun je bekijken via de centrale plaza. Ook kun je bij handouts het event magazine downloaden met het programma erin.[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_toggle title=”Kan ik switchen tijdens breakouts?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Je kunt tijdens een breakout switchen door rechts boven te klikken op de grijze button: Wissel van sessie. Deze button is alleen te zien wanneer je in een specifieke breakout-sessie zit.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wie zit er achter het Recruitment Tech Event?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Het Recruitment Tech Event is een evenement van Recruitment Tech Media. Een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inzicht en overzicht biedt aan recruiters over hoe tooling hen kan helpen hun doelstellingen te behalen.

Het Recruitment Tech Event heeft in Nederland al 6 maal plaatsgevonden. Normaliter is het een offline event maar door corona is deze editie een online event.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe bereik ik de organisatie?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Heb je een vraag voor de organisatie, dan kun je terecht bij de helpdesk. Zowel vanuit de centrale plaza als de lichtgrijze button rechtsboven kun je jouw vragen stellen aan de helpdesk. De link opent in een nieuw venster.

Je kunt ook een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.nl.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe laat komt de lunch en borrel van het VIP-ticket?” style=”rounded_outline” color=”sky”]Indien je een VIP-ticket hebt wordt de lunch en borrel wordt 08.00 uur en 12.00 uur bij je thuis bezorgd.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

Spreker